7 x de leukste podcasts over gezondheid

Luister en leer!

vrouw die luistert naar een podcast
Getty Images

Podcasts kunnen vermakelijk en hilarisch zijn, maar ook heel leerzaam. Omdat het aanbod zo groot is dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, vroegen onze collega's van Women's Health hun lezers via Instagram naar hun favoriete podcasts over gezondheid. De 7 populairste zetten ze op een rijtje. Onderwerpen als suiker, koolhydraten, fitness, creatine en slaap passeren de revue. Ideaal om te luisteren tijdens het koken, sporten of terwijl je met je ogen dicht op de bank ligt.

7 x de leukste podcasts over gezondheid

 1. Hoe word ik gelukkig en gezond 100?
  De podcast van Women's Health waarbij voormalig hoofdredacteur Milou Turpijn in vijf afleveringen op zoek gaat naar de vraag: 'Hoe word ik gelukkig en gezond 100?'. Gasten als breinexpert Daphne Feller, verouderingsbioloog Peter de Keizer en de dochters van Wim Hof, Isabelle en Laura komen langs en voorzien je van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en informatie zodat je de juiste handvatten hebt om happy and healthy 100 te worden!
  LUISTER NAAR DE PODCAST
 2. The Health Code
  Luister je graag naar podcasts in het Engels? Dan zit je met The Health Code helemaal goed. Fitness- en Health Youtuber Sarah's Day en haar vriend en Personal Trainer Kurt Tilse bespreken alles wat te maken heeft met gezondheid. Aflevering over hoe je zichtbare buikspieren krijgt, iemand?
  LUISTER NAAR DE PODCAST
 3. Fit Addict Podcast
  Met ruim 60 afleveringen op de teller kan deze no-nonsense podcast niet in dit lijstje ontbreken. Tips over afvallen, bulken, cutten en balans in 3, 2, 1...
  LUISTER NAAR DE PODCAST
 4. OERsterk Podcast met drs. Richard de Leth
  Richard de Leth gaat in deze podcast in gesprek met (huis)artsen, doktoren, coaches en therapeuten over gezondheid en het hebben van een gezonde levensstijl. Interessante, diepgaande gesprekken en leuke gasten. Let's go!
  LUISTER NAAR DE PODCAST
 5. Voor een fitter en gezonder leven - Fit.nl
  Fit.nl is een website over fitness, voeding en afvallen. In de podcast bespreken ze interessante vragen zoals: 'Hoe zwaar moet ik trainen voor optimaal resultaat?' en 'Is blauw licht het nieuwe roken?' - Aanrader!
  LUISTER NAAR DE PODCAST
 6. De psychologie van succes
  Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach bespreken in een podcast grotendeels de mentale gezondheid. Met handvatten om alles uit je leven te halen en goed voor jezelf te zorgen: van slaap tot faalangst en van burn-outs tot je immuunsysteem.
  LUISTER NAAR DE PODCAST
 7. De podcast psycholoog
  Last, but not least - nog even verder in de mentale tak van sport. Deze podcast helpt je bij problemen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Tips & tricks van psychologen, scheelt weer een paar tientjes en je hebt er écht wat aan!
  LUISTER NAAR DE PODCAST

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Gezondheid