Word nu abonnee en ontvang de nieuwe versie van het boek 'Abdi Nageeye - Atleet zonder grenzen'

Lees hier alles over Nageeye's vernieuwde boek en onze aanbieding.

aanbieding 6x runner's world boek atleet zonder grenzen
Runner's World

Onlangs kwam de vernieuwde versie van het boek 'Abdi Nageeye - Atleet zonder grenzen' uit. André van Kats geeft hij een inkijkje zijn Olympische succes, de lange weg ernaartoe en zijn bijzondere prestaties. Goed nieuws: bij een abonnement op Runner's World ontvang je nu gratis de vernieuwde versie van 'Abdi Nageeye - Atleet zonder grenzen'.

Over 'Abdi Nageeye - Atleet zonder grenzen'

André van Kats tekende niet alleen de succesvolle sportcarrière van Abdi Nageeye op, maar ook het verhaal wat eraan vooraf ging. Zo kwam Nageeye als kind terecht in Den Helder, waarna een levensgevaarlijke reis door Syrië, Somalië en Ethiopië volgde. Bij terugkomst in Nederland ontdekte hij zijn passie voor hardlopen, en tegenwoordig is hij de Nederlandse recordhouder op de marathon, traint hij met de beste trainingsgroep ter wereld en maakt hij samen met wereldtoppers als Eliud Kipchoge - die overigens het voorwoord schreef - en Kenenisa Bekele deel uit van het NN Running Team.

Auteur André van Kats volgde Nageeye een jaar lang op de voet en reisde met hem mee naar o.a. Boston, Eldoret (Kenia) en Berlijn. In 'Abdi Nageeye - Atleet zonder grenzen' lees je hoe het leven van Nederlands beste langeafstandsloper eruit ziet en hoe het eraan toegaat achter de schermen van een van de koningsklassen van de atletiek. Het gaat over vastberadenheid, je eigen weg kiezen en de route naar vrijheid.

Krijg 'Atleet zonder grenzen' gratis bij een abonnement

Zo lang de voorraad strekt biedt Runner's World je de kans om het boek cadeau te krijgen bij een abonnement! Samen voor maar 39,99 euro. Wees er wel snel bij, want op is op. Voor dit bedrag ontvang je:

 • 6x Runner's World
 • 35% korting
 • Met het vernieuwde boek Abdi Nageeye Atleet zonder grenzen (t.w.v. 20,00 euro)
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar

  Klik hier om een abonnement af te sluiten en het boek cadeau te krijgen

  aanbieding 6x runner's world boek atleet zonder grenzen
  Runner's World


  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Nieuws