Oproep: Doe mee aan de Björn Koreman Challenge

Ken jij iemand die wel wil bewegen, maar er niet aan toekomt? Geef hem of haar dan op voor de Björn Koreman Challenge.

bjorn koreman

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Nationale-Nederlanden.

Runner’s World en Nationale-Nederlanden zijn samen op zoek naar iemand die wel een zetje kan gebruiken om van de bank af te komen. Ken jij zo iemand die wél wil bewegen, maar er niet aan toekomt? Geef hem of haar dan op voor de Björn Koreman Challenge.

Doe mee aan de Bjorn Koreman Challenge

Want iedereen kan veranderen, met het juiste duwtje in de rug. 'Ook ik heb mijn leven drastisch veranderd', aldus Björn Koreman. 'Zo stopte ik op mijn 21ste met roken en ging serieus hardlopen. En nu maak ik deel uit van het NN Running Team.' Maar wat voor Björn geldt, geldt natuurlijk niet voor iedereen. Dus, wat houdt de Björn Koreman Challenge precies in? Björn: 'Ik ga samen met een team van experts vier weken aan de slag om je vriend of vriend in, man of vrouw, broer of zus of wie dan ook, te helpen op een leuke manier in beweging te komen.'

Zo helpen we jou in beweging te komen

Hoe gaan Runner's World en Nationale-Nederlanden de genomineerde helpen om in beweging te komen? Door een mooi prijzenpakket met de volgende onderdelen:

 • Een trainingssessie van 1,5 uur met Björn
 • Ons online programma 'Start to run' van 8 weken
 • 1x een digitale sessie van een half uur trainer
 • 1x een digitale sessie met een voedingscoach
 • 1x een digitale sessie met een mental coach
 • 1x een jaarabonnement op Runner's World
 • 1x een jaarabonnement op een tijdschrift van Hearst naar keuze

  Dus, ken jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Geef diegene dan hier op door een korte motivatie in te sturen. Als de door jou genomineerde persoon uitgekozen wordt, mag ook jij meedoen aan de trainingssessie met Björn en krijg je een jaarabonnement op een Hearst tijdschrift. Let wel: de trainingssessie zal begin juli plaatsvinden en er wordt een video gemaakt tijdens deze trainingssessie. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 juni.

  Nationale-Nederlanden wil als supporter van alle hardlopers graag heel Nederland enthousiast maken om in beweging te komen. Kijk op supportervanallehardlopers.nl en volg @supportervanallehardlopers op Instagram.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Meer van Nieuws